Waar kan ik jou bij helpen?

Als assistent kan ik veel voor je betekenen. Dit is wat ik van je kan overnemen.

Meer tijd besteden aan groei en minder aan de dagelijkse werkzaamheden? Laten we samenwerken!

INBOX BEHEER / CUSTOMER SERVICE

Zie jij door de bomen het bos niet meer en mis je net te vaak dat ene leuke voorstel, die toffe review van je klant of vind je klantenservice gewoon niet leuk? Let me help you. Niet meer elke dag die overvolle inbox checken, klinkt goed toch? Ik kan je inbox voor je beheren, je eerste aanspreekpunt zijn, afspraken voor je inplannen en je agenda beheren.

WEBSITE BEHEER

Je website is misschien wel het belangrijkste van je onderneming. Ik begrijp het dat je deze ook altijd on point en up to date wilt hebben, maar hier gaat ook veel tijd in zitten! Ik kan je helpen met bijvoorbeeld sales pages maken, je website bijhouden en koppelingen maken met andere systemen.

SOCIAL MEDIA BEHEER

Is je social media bijhouden gewoon niet je ding en krijg je er geen energie van? Dan is het handig om dit uit te besteden. Ik kan het geheel of gedeeltelijk van je overnemen. Posts inplannen, leuke teksten klaarzetten en je Stories maken zijn allemaal geen enkel probleem. 

CONTENT PLANNING

Vind je social media wel leuk, maar lukt het je gewoon niet om consistent te posten, waarde te geven of überhaupt onderwerpen te verzinnen? Ik kan (eventueel samen met jou) een content planning met onderwerpen passend bij jouw onderneming waar je over kunt posten. Dit maakt het voor jou makkelijker om je posts te schrijven en zelf te beheren.

ADMINISTRATIE

Bonnen zoek, betalingen niet op tijd gedaan en altijd maar je facturen kwijt? No worries, ik help je graag door dit over te nemen én je achter je broek aan te zitten om je bonnen in te leveren. 

PROJECT MANAGEMENT

Ben je bezig met het opzetten van een nieuw project, maar kost het organiseren daarvan teveel tijd? Ik neem het graag over! Ik werk secuur, snel en vind het niet erg om mensen achter hun broek aan te zitten.

Ben jij er klaar voor?

Stuur mij een berichtje en ik plan graag een vrijblijvende call met je in.