Waar kan ik jou bij helpen?

Als assistent kan ik veel voor je betekenen. Dit is wat ik van je kan overnemen.

Meer tijd besteden aan groei en minder aan de dagelijkse werkzaamheden? Laten we samenwerken!

Inbox beheer / customer service

Zie jij door de bomen het bos niet meer en mis je net te vaak dat ene leuke voorstel, die toffe review van je klant of vind je klantenservice gewoon niet leuk? Let me help you. Niet meer elke dag die overvolle inbox checken, klinkt goed toch? Ik kan je inbox voor je beheren, je eerste aanspreekpunt zijn, afspraken voor je inplannen en je agenda beheren.

Website beheer

Je website is misschien wel het belangrijkste van je onderneming. Ik begrijp het dat je deze ook altijd on point en up to date wilt hebben, maar hier gaat ook veel tijd in zitten! Ik kan je helpen met bijvoorbeeld sales pages maken, je website bijhouden en koppelingen maken met andere systemen.

Email marketing

Wil je wel e-mails sturen naar je klanten, maar weet je niet hoe? Of wil je wel e-mail funnels opstellen, maar geen idee waar te beginnen? Laat mij je helpen met het opzetten van een efficiënt systeem en het verzenden van je nieuwsbrieven.

Administratie

Bonnen zoek, betalingen niet op tijd gedaan en altijd maar je facturen kwijt? No worries, ik help je graag door dit over te nemen én je achter je broek aan te zitten om je bonnen in te leveren. 

Project Management

Ben je bezig met het opzetten van een nieuw project (online of offline), maar kost het organiseren of opzetten daarvan teveel tijd? Laten we het samen doen! Ik help je graag om dat toffe project eindelijk van de grond te krijgen. Ik werk secuur, snel en vind het niet erg om mensen achter hun broek aan te zitten.

Ben jij er klaar voor?

Stuur mij een berichtje en ik plan graag een vrijblijvende call met je in.