About

Hi! Ik ben Linda, een ondernemer die werkzaam is op verschillende vlakken. Maar hoe ben ik op dit punt gekomen?

This is my story.. Ik heb een toerisme opleiding gedaan en na een aantal jaar in die branche te hebben gewerkt, ben ik de klantenservice ingerold en heb bij diverse starts-ups gewerkt. Waaronder Winkelstraat.nl, waar heb ik geleerd hoe snel een bedrijf kan groeien, hoe je met weinig budget veel mogelijk maakt en wat écht goede klantenservice is.

Ik ben doorgegroeid bij tevens start-up en online health community Fitgirlcode naar social media en webshop manager, waar we uitgroeide naar een platform waarmee we meer dan 250.000 vrouwen bereikte.

Inmiddels werk ik sinds 2019 als virtual assistent en help ik verschillende ondernemers met hun klantcontact, administratie, website- en webshop beheer, projecten, email marketing en nog veel meer. 

Wat ik het liefste doe is ontzorgen en taken uit handen nemen. Oftewel, ervoor zorgen dat jij minder stress hebt als ondernemer.

Mijn superpower is dat ik snel (maar secuur) werk. Jouw werk kan ik waarschijnlijk in de helft van de tijd doen. 

Ben jij er klaar voor om taken uit te besteden en met mij samen te werken?

Tools

Dit zijn tools waar ik momenteel mee werk. Werk jij met een andere tool? Geen probleem! Ik leer graag met de door jouw gewenste tool te werken.